Hozzon létre online vállalkozást a Matterhorn segítségével

Vásároljon több ezer dizájner terméket - stressz és aggodalom nélkül. Csak azért fizessen, amit elad. Ráadásul a szállításról is gondoskodunk!

Regisztráljon ingyenesen
Kezdjen el együttműködni és bővítse kínálatát

27 ezer ruha-, fehérnemű- és cipőmodell

új termékek minden nap

Van saját boltja, vagy esetleg a piacon árul? Tekintse meg integrációs megoldásainkat

Saját integrációt szeretne végezni?

Termékfájlok letöltése XML, CSV és egyéb formátumban

Szerezze be a legfrissebb termék- és készletinformációkat a Matterhorn segítségével. Platformunk lehetővé teszi, hogy gyorsan letöltse az XML, CSV és egyéb fájlokat, amelyek 2 óránként frissülnek, így könnyen integrálhatja őket a moduljába. Élvezze a gyors és egyszerű hozzáférést az adataihoz!

Integrálja üzletét xml fájlokkal

Használja ki az API előnyeit

Használja REST API-nk erejét, hogy hozzáférjen az összes termék-, készlet-, kategória- és gyártóadathoz, amire szüksége van! API-nk megkönnyíti a Matterhorn-nagykereskedőtől történő rendelés automatizálását is, így Ön racionalizálhatja beszerzési folyamatait. Próbálja ki az API-ban rejlő lehetőségeket még ma!

Integrálja üzletét az API-val

Hagyományos értékesítés vagy dropshipping?

Hagyományos értékesítés


Dropshipping


Növelje vállalkozását nemzetközileg

Könnyítse meg a globális szállítást a Matterhorn segítségével! Platformunk akár 14 nyelven is támogatja a katalógusokat, így a világ minden táján elérheti a vásárlókat. Hagyja, hogy mindent mi intézzünk, és bízzon abban, hogy csomagja gyorsan és biztonságosan eljut a végfelhasználóhoz.

Dropshipping az Egyesült Királyságba, USA, Kanada, Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország, Ausztria, Belgium, Dánia, Portugália, Egyesült Arab Emírségek és még sok más országba a világon!