Online ruházat nagykereskedő


Rólunk

2004-ben történő piaci indulás óta a Matterhorn nagykereskedő a női ruházat termékei széles választékát kinálja. Kifejezetten a többéves tapasztalatunk lehetővé tett egy modern B2B értékesítési platform felépítését. Nálunk több száz divatstílus közül választhat, amely többsége lengyel gyártóktól származik. Azon kívül mebizható európai beszállítók hálózatával együttműködünk, aminek köszönhetően a kiváló minőségű ruházati árúcikkeket kedvező áron kinálhatjuk. Az árúinkkal webshopokat és helyhez kötött üzleteket, butikok és nagykereskedőket világszerte szolgálunk fel. A weboldalunk naponta frissül, így minden nap sikeresen hozzáadhatja újabb termékeket a saját üzletéhez. Az online rendelés leadásához regisztrálnia kell. Hitelkártyával, PayPal-lal és banki átutalással történő fizetéseket áll módunkban fogadni. Számos nyelvi változatunk és valutánk van, azon kívül különböző méreteket alkalmazunk, hogy megkönnyítsük a termékeink rendelését a világ bármelyik pontján.

E-kereskedelmi
tapasztalat


A világ minden tájáról származó ügyfelekkel ápolt többéves együttműködés köszönhetően egy kiváló minőségű kinálatot széles méretsorban tudunk ajánlani. Előnyeink az e-kereskedelemben szerzett többéves tapasztalat valamint ennek az iparágnak a technológia, logisztika és marketing területén történő fejlődés jövőképünk. A női ruházat lengyelországi b2b piac egyik vezetőszereplő vagyunk. Kedvező áron kapható termékeket kinálunk, de nem korlátozunk magunkat kizárólag az értékesítésre. E-mail marketing, marketing automation eszközöket használunk, a kampányainkban a gyártók által vagy általunk kidolgozott anyagokat alkalmazunk, pl. közösségi média kampányokat, google ads kampányokat.

Kiképzett szémélyzet

Folyamatosan bővítsük a képességeinket, mert tudjuk, hogy a nagykereskedőnknél zajló termékvásárlási folyamatban mennyire fontos a ügyfélszolgálat. A magasan kiképzett személyzetünk mindent tőle megtelhetőt megteszi annak érdekében, hogy hatékonyan és sikeresen szolgálja ki ügyfeleinket.